ANTALYA / KUMLUCA - Salur Ortaokulu

Mezuniyet 2023

23 Nisan

Kas

CEYLİN DEVECİ, TÜRKİYE GENELİ YEŞİLAY CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ''SAĞLIKLI NESİL,SAĞLIKLI GELECEK '' KONULU RESİM YARILMASINDA ,İLİMİZDE BİRİNCİ GELEREK BİZLERİ GURURLANDIRDI. İLLER ARASI KLASMANDA BİZLERİ  TEMSİL ETMEYE HAK KAZANDI.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimize LGS öncesi motivasyon kazandırmak ve öğrencilerimizin çalışma isteklerini arttırmak amacıyla "Lise Tanıtım Gezisi" düzenlendi.Gezi kapsamında; Kumluca'daki liseler gezildi. Gezide, öğrenciler okulların fiziki imkanları, giriş koşulları, görülen dersler ve mezuniyet sonrası öğrenim seçenekleri ile ilgili bilgi edinmiş oldular.  Gezinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun 8.sınıf öğrencilerine ; Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Esmegül KUŞÇU tarafından  "LGS ve Lise Türleri Tanıtımı" isimli bir eğitim verildi. Öğrencilerimiz  liselerin taban puanları, derslerin kat sayıları, meslek liselerinin avantajları  ve akıllarına takılan tüm sorular  hakkında  bilgilendirildi.

Ock

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemini karnelerimizi  vererek tamamladık. Karne törenimize Jandarma Karakol Komutanlığından Astsubay Sayın Oktay YALÇIN  ve Salur Mahallesi Muhtarı Sayın İbrahim ARSLANTAŞ katıldılar. Okulda farklı alanlarda başarı göstermiş öğrencilerimiz, karnelerini ve hediyelerini misafirlerimizin elinden aldılar. Okul Müdürümüz Sayın Ramazan Fahri GÜVEN yaptığı konuşmada birinci dönemin akademik başarı ve sosyal etkinlikler açısından gayet verimli geçtiğini ;ikinci dönemde okul başarısının ve yapılacak etkinliklerin daha da arttırılacağını vurguladı.

Ock

Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağmak, öğrencilerde hareketli yaşam konusunda duyarlılığın arttırılmasına yardımcı olmak ve okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılmasını sağlamak amacıyla öğrencilerimizle birlikte suya sabuna dokunma etkinliği gerçekleştirdik.